Derde Nuon Club Competitie winnaars zijn bekend

Wij helpen amateursportclubs om hun energierekening structureel te verlagen via de Nuon Club Competitie. 

Sportclubs doen mee aan de Nuon Club Competitie door hun creatieve bespaar idee vast te leggen. Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen en nomineert 50 clubs voor de stemronde. Het publiek bepaalt dus uiteindelijk wie er gaat winnen! De negen clubs met de meeste publiekstemmen winnen en ontvangen elk € 10.000. Een energieadviseur adviseert de clubs vervolgens hoe zij dit geld zo duurzaam mogelijk kunnen investeren.

Hoge energiekosten sportclubs

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat veel sportclubs het financieel moeilijk hebben omdat hun inkomsten sterk dalen, sponsorgelden afnemen en kosten stijgen. De energiekosten bedragen gemiddeld 15-20% van de begroting. Wij bieden een helpende hand en stimuleren sportclubs na te denken over mogelijkheden om de energiekosten te verlagen. We kiezen voor amateurclubs vanwege hun belangrijke rol in de samenleving. Sport brengt mensen samen, is goed voor de gezondheid en heeft een belangrijke opvoedkundige taak.

Meedoen

De derde editie van de Nuon Club Competitie heeft in het najaar van 2016 plaatsgevonden. Ga naar nuon.nl/club om te zien welke club er € 10.000 euro gewonnen heeft.