Nieuws | 02-08-2012 | 12:13 PM

Nuna op kop in de Professional Passionates Electric Rally

Op vrijdag 14 september is de Nuna van het Nuon Solar Team de pace car in de Professional Passionates Electric Rally. De rally heeft de ambitie om ’s werelds grootste elektrische autorally te worden en een vermelding te krijgen in het Guinness Book of World Records. Om dit record te breken zullen minimaal 219 elektrische auto’s meerijden en samen een traject van 3,2 km afleggen. Van Olympisch Stadion naar Passenger Terminal 

Nuon is één van de hoofdsponsoren van deze rally en wil hiermee, samen met met de PP Electric Rally, elektrisch rijden in Nederland een impuls geven.  In de rally maken topbestuurders, politici en de samenleving kennis met elektrisch rijden. De rally start in het Olympisch Stadion, vervolgens wordt koers gezet naar de Zaanse Schans. De rally eindigt bij de Passenger Terminal in Amsterdam.

Sinds 2009 is Nuon actief op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Zo beheren wij het grootste deel van de openbare oplaadpunten in Amsterdam. Nuon streeft ernaar dat klanten overal gemakkelijk en veilig kunnen opladen, thuis en op het werk.

Bezoek ook de website van Nuon over elektrisch rijden.