Nieuws | 31-05-2012 | 10:53 AM

Nuon introduceert ‘Social Saving’ met De Afspraakmaker op Facebook

Social Saving: Samen EK voetbal kijken én energie besparen! De Afspraakmaker van Nuon helpt om gemakkelijk via Facebook een afspraak in te plannen met vrienden en familie om samen iets leuks te gaan doen. Deze zomer het EK voetbal kijken bijvoorbeeld! Samen wedstrijden kijken is leuker én bespaart energie. Omdat er dan maar één tv stroom gebruikt en er maar één frituurpan aanhoeft. Zo wordt energie besparen ineens veel leuker! De Afspraakmaker is de eerste tool op Facebook die deze mogelijkheden biedt. 

Social Saving

Nuon noemt het ‘Social saving’: samen dingen doen is niet alleen goedkoper, maar maakt energie besparen opeens ook veel leuker. Als je samen uit bent, bespaar je thuis energie. Je hoeft je huis niet te verwarmen, het fornuis niet te gebruiken en de lichten blijven uit. Dat scheelt een hoop stroom en gas en het is nog leuk ook. Natuurlijk kun je ook bij iemand thuis eten of een spelletjesavond houden. Ook zo bespaar je samen.

Samen het EK kijken

Nuon lanceert de Afspraakmaker met een speciale EK-actie, waarbij iedereen die de tool gebruikt kans maakt op één van de vijf energiezuinige LED-tv’s! Fans van Nuon op Facebook kunnen de tool direct gebruiken via http://on.fb.me/Afspraakmaker Afspraakmaker kalender