Nieuws | 19-05-2014 | 16:35 PM

Nuon aan de slag met de Zonnebloem

Nuon heeft een overeenkomst getekend met de Zonnebloem om zich in te zetten met vrijwilligers voor diverse activiteiten.  

Het samenwerkingsverband houdt in dat Nuon minimaal 17 'individuele' events zal gaan begeleiden met vrijwilligers. De Nuon-vrijwilligers begeleiden deelnemers van de Zonnebloem naar bijvoorbeeld een concert, een theatervoorstelling of een dagje naar een pretpark. Deze uitjes zullen betaald worden door Nuon vanuit de Nuon Foundation. Bovendien is het mogelijk om via de Zonnebloem een aantal teamactiviteiten te organiseren.

Bijzondere ervaring

Nuon Foundation stimuleert dat de medewerkers zich inzetten voor het goede doel. Dat kan individueel, als vrijwilliger voor een dag, maar ook als team. De Nuon Foundation bestaat al vanaf 2006. Er is al een samenwerkingsverband met de Stichting Opkikker en Nederland Cares. Ook met de Zonnebloem was al een samenwerkingsverband. Dit zal nu uitgebreid worden door nog meer vrijwilligers in te zetten. “De markt, onze klanten en relaties, verlangt van ons een maatschappelijke opstelling. Maar het belangrijkste is dat de medewerkers die hier aan mee doen en de Zonnebloemdeelnemers, het vooral een fantastische ervaring vinden.” aldus Iko Kakes, Manager Social Projects.