Nieuws | 01-10-2014 | 08:47 AM

Nuon lanceert energiecontract speciaal voor elektrisch rijders

Nuon lanceert een energiecontract speciaal voor elektrisch rijders: Nuon VoordeelLaden. Met dit contract krijgt de elektrisch rijder stroom die volledig uit wind en water in Nederland is opgewekt én 25% korting op stroom die gebruikt wordt om zijn elektrische auto thuis op te laden.

Hiermee maakt Nuon thuis opladen nog duurzamer en betaalbaarder.

Laadbox Online en Laadpunten App

Naast dit groene energiecontract heeft Nuon in de afgelopen maanden ook Laadbox Online en de Nuon Laadpunten App gelanceerd. Laadbox Online geeft de gebruiker online inzicht in zijn verbruik en zorgt voor een automatische verrekening van thuislaadkosten met de werkgever. De Nuon Laadpunten App helpt de elektrisch rijder om oplaadpunten snel te vinden binnen Nederland. Nuon zet met deze nieuwe producten verder in op elektrisch vervoer en biedt de elektrisch rijder een uitgebreid assortiment aan producten die het opladen eenvoudiger en betaalbaarder maken.

Opladen thuis en langs de straat

Nuon is sinds 2009 actief op het gebied van laadoplossingen. Nuon plaatst oplaadpunten in de openbare ruimte en biedt laadoplossingen voor thuis en op het werk. Meer informatie over elektrisch rijden via Nuon is te vinden op nuon.nl/ev