Nieuws | 24-02-2014 | 17:06 PM

Nuon: Trots op sporters Sotsji

Nuon is als Partner in Sport van NOC*NSF trots op de prestaties van de Nederlandse sporters tijdens de Winterspelen in Sotsji. 

Peter Smink, CEO van Nuon: “Uiteraard zijn wij als sponsor trots op de prestaties en de inzet van de Nederlandse equipe. Vijfde worden in het medailleklassement is een geweldige prestatie. Ik heb ontzettend genoten en ik dank hierbij alle atleten en coaches voor de mooie sportmomenten.”

Vlam in het Olympisch stadion

Het Olympisch stadion in Amsterdam stond ook in het teken van de Winterspelen. Bij iedere gouden medaille werd onmiddellijk de vlam ontstoken in de marathontoren. De vlam brandde vervolgens tot middernacht. Nuon heeft er mede voor gezorgd dat deze vlam weer kon branden vanwege haar betrokkenheid bij het NOC*NSF en bij de stad Amsterdam. In totaal pakte de Oranje equipe acht keer goud, zeven keer zilver en negen keer brons.

Nuon is een sponsorship aangegaan met het NOC*NSF. Als Partner in Sport ondersteunt het bedrijf jonge sporters bij hun voorbereiding op de Olympische Spelen. Nuon helpt zowel huidige als toekomstige Olympische sporters hun droom waar te maken. De door Nuon gesponsorde sporters Marrit Leenstra, Dimi de Jong en Antoinette de Jong maakten hun debuut op de Winterspelen in Sotsji.

Meer informatie: