Nieuws | 17-07-2017 | 11:19 AM

Paulien Kuijer nieuwe HR directeur Nuon

Bij Nuon is Paulien Kuijer in juli gestart als Director Industrial Relations Nederland en HR Country Manager Nederland. Zij maakt deel uit van de Nuon Management Board.

Als HR Country manager is ze verantwoordelijk voor specifiek Nederlandse HR onderwerpen zoals het borgen dat Nederlandse wet en regelgeving op de juiste manier is toegepast binnen de HR processen, employability stimuleren, onderhandelingen met de ondernemingsraad en bonden, toezien op de sociale projecten van Nuon en afstemming met relevante belanghebbenden zowel intern als extern.


Hiervoor was ze Director van HR Direct binnen HR Services van Vattenfall met teams in Zweden, Duitsland en Nederland. Deze afdeling houdt zich vooral bezig met de ondersteunende HR processen van de organisatie, zoals het beantwoorden van HR gerelateerde vragen, salaris administratie, trainingen en recruitment.


Paulien is in 2009 bij Nuon/Vattenfall begonnen als Management Trainee en heeft sindsdien diverse (management) posities binnen HR bekleed. Ze heeft aan de Vrije Universiteit van Amsterdam business administration gestudeerd met specialisatie HR.