Elektrisch vervoer

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch vervoer. Wij zorgen ervoor dat u veilig, eenvoudig en duurzaam kunt opladen. Of u nu thuis, op het werk of in de stad bent.

Elektrische auto's zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Ze zijn schoner, stiller en zuiniger en bieden voldoende comfort. Autofabrikanten brengen meerdere elektrische modellen op de markt en batterijtechnologie ontwikkelt in een snel tempo. Wij werken nauw samen met gemeenten, leasebedrijven, autofabrikanten en andere partners om elektrisch rijden in Nederland een verdere impuls te geven. In opdracht van gemeenten, bedrijven en particuliere klanten plaatsen en beheren wij oplaadpunten.

Laadoplossingen

Wij ontwikkelen en leveren veilige en duurzame laadoplossingen voor elektrische auto's. Bij al onze oplaadpunten leveren wij 100% groene stroom.

In onderstaande video ziet u dat opladen heel eenvoudig is:

Laadpunten App

De Nuon Laadpunten App helpt elektrische rijders om oplaadpunten binnen Nederland snel te vinden. In één oogopslag kunnen bestuurders zien waar ze zich bevinden en waar beschikbare oplaadpunten in de buurt zijn. Ook is communicatie met andere elektrische rijders mogelijk. 

Gratis te downloaden

De Nuon Laadpunten App is gratis te downloaden voor Android en Apple smartphones.

 

Nuon en elektrisch rijden

  • In opdracht van gemeenten plaatsen we sinds 2009 oplaadpunten voor elektrische auto's, leveren we de benodigde groene stroom en verzorgen we de dienstverlening. In Amsterdam staan al honderden oplaadpunten.
  • We ontwikkelen en leveren laadoplossingen voor thuis en op het werk. Zo bieden we het Nuon Thuislaadpakket. Voor bedrijven is het in veel gevallen aantrekkelijk om een oplaadpunt bij de onderneming te plaatsen.
  • Met de Nuon Laadpunten App is het mogelijk snel, beschikbare oplaadpunten in Nederland te vinden.
  • Vattenfall, waar Nuon onderdeel van uitmaakt, heeft samen met Volvo een dieselauto ontwikkeld die ook volledig elektrisch kan rijden, de Volvo V60 plug-in hybrid.

Meer informatie

Lees meer over elektrisch rijden: