Stage en afstuderen

Ben jij gedreven, leergierig en enthousiast en wil jij meedenken over 'slimme' energieoplossingen? Dan is een stage of afstudeeropdracht bij Nuon echt iets voor jou!

Stages en afstudeeropdrachten bij Nuon zijn afwisselend en sterk praktijkgericht. Als stagiair maak je volwaardig deel uit van het bedrijf en word je uitstekend begeleid. Voor jou een kans om kennis te maken met een veelzijdige werkgever, die gericht is op de toekomst. Voor ons een kans jou te leren kennen en talent in huis te halen! 

Stagebank

Nuon heeft vele stage- en afstudeermogelijkheden, op verschillende niveaus (MBO, HBO en WO) en binnen verschillende vakgebieden: van communicatie tot techniek en van finance tot IT. 

In onze stagebank vind je beschikbare stage- of afstudeeropdrachten. Mocht er voor jou geen passende vacature bij staan, neem dan contact op met een van onze recruiters

Meer informatie lees je in onze brochure Jongeren en Techniek.

Stagenetwerk Voltage 

Via ons stagenetwerk Voltage kom je in contact met andere stagiairs binnen Nuon. Zo vergroot je je netwerk en leer je de organisatie kennen.
Om de maand wordt er een activiteit georganiseerd voor alle stagiairs. Een nuttige aanvulling op je dagelijkse bezigheden!

In onderstaande filmpjes vertellen stagiairs over hun ervaringen bij Nuon. 

Stage bij Nuon, wat houdt dat precies in?

Stage bij Nuon, met een technische achtergrond?

Benieuwd hoe een week van een stagiair eruit ziet?

Beleef hier de week van stagiair Michiel!