Megawatt – Jong Nuon

MegaWatt is ons jongere netwerk van Nuon voor werknemers tot 36 jaar. Deelnemen en lid zijn van MegaWatt maakt werken bij Nuon leuker, zorgt ervoor dat je je collega’s nog beter leert kennen, draagt bij aan je ontwikkeling en is een goede manier om je netwerk op te bouwen.

Megawatt – Jong Nuon

MegaWatt wil je met verschillende activiteiten prikkelen en aan het denken zetten. Je ontmoet collega’s vanuit het gehele bedrijf tijdens een potje trefbal of tijdens een inhoudelijke lezing. Een mooie kans om snel een netwerk binnen Nuon op te bouwen of je eigen netwerk uit te breiden. Ook samenwerken wordt op deze manier makkelijker. Daarnaast zijn onze activiteiten natuurlijk ook MegaLeuk!


Dit stond onder andere de afgelopen periode op de planning: een winterfeest, gezamenlijke wintersportvakantie, workshop zakelijk flirten, Speakers Academy, diverse kwartaalborrels, etc. Daarnaast organiseren we ook activiteiten bij andere organisaties. Goed voor je persoonlijke ontwikkeling, heel interessant en niet te vergeten MegaGezellig!